Heeft U Uw Bestelling Bij Ons Niet Ontvangen?

Wij verzenden duizenden bestellingen naar tientallen landen en soms raken pakketten verloren. Wij kunnen u tegemoet komen met een snelle terugbetaling of een nieuwe zending. Klik hieronder en laat ons u SNEL helpen.

Klik Hier.Welkom bij Power Health Direct!

Wereldwijd leider in online voedings- supplements.

Om ondersteuningsverzoeken te stroomlijnen en om u beter van dienst te zijn, gebruiken we het support ticket system. Elk verzoek om ondersteuning krijgt een uniek ticket nummer dat u kunt gebruiken om de voortgang en de antwoorden on line te volgen. Voor uw referentie geven we de volledige archieven en geschiedenis van al uw ondersteuningsverzoeken uit. Een geldig e-mail adres is vereist.

De meeste bestellings vragen kunnen beantwoord worden met onze Frequently Asked Questions pagina. Lees alstublieft de FAQs voordat u een ticket afgeeft.

Telefonische ondersteuning, 1-800-239-0800 US en Canada.
Voor onze internationale vrienden, 01-800-239-0800 (NL en B) of 001-800-239-0800

Faxnummer: 1-800-399-6412
International Faxnummer: 01-800-399-6412 (NL en B) of 001-800-399-6412

E-mail ondersteuning: support@powerhealthdirect.comVerzendings FAQs


Hoe lang duurt het om mijn order te ontvangen?

Verzend-tijden hangen af van de afstand. Kijk op de onderstaande lijst om de gemiddelde transit-tijden te bepalen:

USA: 3 - 8 werkdagen
UK en EU: 1 - 2 weeks
Australië: 3 - 4 weken
Japan: 2 - 3 weken
Rest van de wereld: Kan tot 6 weken duren

Kan ik mijn order sneller ontvangen?
Op dit moment bieden we geen versnelde leveringen. Als er genoeg vraag/interesse is voor snellere leveringen, kunnen we dat in de toekomst gaan aanbieden.
Biedt u leveringsverzekering?
Ja, kies eenvoudig de leveringsverzekeringsoptie als u uw order plaatst. Leveringsverzekering kost $3.99 USD per order en zorgt dat u gedekt bent als uw packet is beschadigd gedurende transit.
Hoe leg ik een vervoersclaim neer?
Maak alstublieft een support ticket aan bij PowerHealthDirect.com. Geef zoveel informative als mogelijk over uw claim. U krijgt antwoord binnen 24 – 48 uur.
Hoe controleer ik de status van mijn order?
U kunt de status van uw order op elk moment controleren met een support ticket bij PowerHealthDirect.com, emailen naar wecare@powerhealthdirect.com of door kostenloos te bellen 800-239-0800 (Vergeet de international code voor de VS niet, 01 vanuit Nederland en Belgë) en laat een boodschap achter met uw naam, telefoonnummer en order nummer. We beantwoorden alle statusverzoeken binnnen 24-48 uur.
Hebt u tracking numbers voor zendingen?
Op dit moment wordt tracking alleen aangeboden in de Verenigde Staten. We zoeken een kost-effectieve methode voor het tracken van internationale pakketten, Maar de meeste tracking methodes zijn te duur.

FAQs over dosering


Wat is de juiste dosering?
We zien dat de meeste mensen het beste resultaat hebben als ze Power Pump gebruiken als volgt:

Op trainings dagen: 3 capsules 40 minutes voor de training, en 1 capsule na de training.

Niet-training dagen: 2 capsules bij het ontbijt en 2 bij het dinner.

En volg altijd de 8x8 regel - 8 glazen van 8 ounces water minimaal elke dag. (200 cc, vert,)
Wat als ik een dosis mis?
Geen probleem! Power Pump is een voedingssupplement en geen medicijn, dus hoef je je geen zorgen te maken dat het je welzijn of de effectiviteit van het product beinvloedt. Denk er over op de volgende manier; een dosis Power Pump missen is zoals een maaltijd missen. Als het af en toe gebeurt zal het je vermogen om te trainen of je fitness doelen te bereiken niet beinvloeden. Als je nooit Power Pump inneemt, beroof je jezelf van de voordelen die het je kan geven voor je trainingsregimen.
Kan ik Power Pump stapelen met andere supplementen?
Absoluut! In feite is Power Pump het perfecte supplement om met andere te stapelen. Waarom? Omdat met de vasodeliterende eigenschappen van nitric oxide (een bijproduct van het innemen van Power Pump) kun je de voedingsstoffen die deze supplementen je geven, sneller en efficienter naar je spieren voeren. Dus het stapelen van Power Pump met andere supplementen kan de effectiviteit van die supplementen verhogen.
Moet ik Power Pump op niet-training dagen innemen?
Het innemen van Power Pump op niet-training dagen verzekerd het maximale effect. Maar de clienten die aan hun budget denken kunnen het alleen op trainingsdagen innemen en toch grootse resultaten zien.
Moet ik Power Pump innemen met voedsel? Kan ik het op een lege maag innemen?
U hoeft Power Pump niet in te nemen met een maaltijd. We raden wel aan dat u veel water drinkt bij het gebruik van Power Pump. Water zorgt dat Power Pump sneller in je system wordt opgenomen en het is heel belangrijk om niet uitgedroogd te raken als je traint, of je Power Pump gebruikt of niet.

Aankoop/betalingen FAQs


Kan ik Power Pump in winkels kopen?
Nee, Power Pump is alleen beschikbaar on line en niet in winkels.
Wat is deze afrekening op mijn credit card rekening?
Power Health Direct biedt aan en verkoopt voedingssupplementen. Als u niet zeker weet waar de afrekening voor is, raden wij u aan iedereen die toegang heeft tot uw credit card te vragen of zij supplementen of vitamines hebben gekocht op het internet. Soms kopen echtgenoten iets en vergeten het hun vrouw te vertellen, of vice versa. Ook bestellen kinderen (ouder dan 18) in huis wel eens iets zonder de ouders te informeren. Nadat u hebt gevraagd, als u nog niet zeker weet waar de afrekening voor was, neem contact met ons op en wij zullen u graag helpen. U kunt het support ticket system gebruiken, of ons eenvoudig e-mailen, aan wecare@powerhealthdirect.com. Voeg a.u.b. de naam van de kaarthouder, adres en bedrag van de afrekening bij.
Hoe moet ik bestellen?
De meeste van onze producten worden verkocht op special websites. Als u deze FAQ leest, hebt u er waarschijnlijk een bezocht. Dat zijn eerlijk gezegt teveel sites om hier een lijst van op te stellen. Wanneer u een order zou willen plaatsen, en de naam van de site die u oorspronkelijk bezocht hebt niet meer weet, open een support ticket, dan sturen wij u graag een link – voeg zeker de naam bij van het product dat u wenst te kopen. Of, als u wilt, kunt u 01-800-239-0800 bellen en direct per telefoon uw bestelling plaatsen.
Welke betalingen accepteerd u?
Op dit moment accepteren wij Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Discover en PayPal. Als u wilt betalen met een wire transfer of cheque, neem a.u.b. contact met ons op en wij zullen u graag de benodigde informative verstrekken.
Kan ik met baargeld betalen? Zo ja, hoe?

Helaas kunnen we geen baargeld betalingen accepteren. Er zijn teveel mogelijkheden dat geld verloren raakt in de post.

We kunnen PayPal accepteren, dat u toestaat te betalen vanaf uw bankrekening zonder gebruik te maken van een credit card. Als u geen PayPal rekening hebt, kunt u er een aanvragen bij PayPal

Wat zie ik op de afrekening van mijn credit card?
U ziet "PWRHLTH.COM" op de afrekening van uw credit card. Als u de websites van POHEALTH.net of PWRHLTH.com, bezoekt, zult u zien dat z u allebij naar PowerHealthDirect.com voeren(hier).
Waarom berekend u US Dollars, en niet mijn plaatselijke munt?
Omdat we ons hoofdkwartier in de Verenigde Staten hebben, en onze banken, VS banken zijn, berekenen we USD. In veel gevallen is dat in het voordeel van onze buitenlandse klanten, zeker in Europa, waar de EUR en GBP sterker zijn dan de dollar.
Krijg ik elke maand een rekening?
Zeer zeker niet. Wij geloven niet in het maandelijks herberekenen aan onze klanten. Wij verkopen u eenvoudig een product, en als u klaar bent voor meer, zijn we blij met uw herhaalbestelling, maar wij zullen u nooit dwingen elke maand te kopen zoals zo veel andere, louche bedrijven doen.
Biedt u een auto-ship programma aan?
Helaas niet. Als er voldoende vraag naar is, doen we dat mischien in de toekomst, maar op dit moment niet.

Supplement FAQs


Moet ik naar mijn huisarts voordat ik een supplement gebruik?
Dat is een goed idee, zeker voor bepaalde bevolkingsgroepen. Dieet supplementen zijn niet altijd zonder risico onder bepaalde omstandigheden. Als u zwanger bent of een baby voedt, of bepaalde chronische condities hebt, zoals diabetes, hypertensie of een hartkwaal, overleg zeker eerst met uw huisarts of apotheker voordat u supplementen koopt of inneemt. Hoewel supplementen van vitamines of mineralen veel gebruikt worden en over het algemeen als veilig gezien worden, zou u met uw huisarts of apotheker kunnen overleggen voordat u dit of enig ander dieetsupplement inneemt. Als u van plan bent een dieetsupplement in te nemen in plaats van of in combinatie met medicijnen, vertel dat eerst aan uw medische hulpverlener. Veel supplementen hebben actieve ingredienten die sterke biologische effecten hebben, en hun veiligheid is niet altijd gegarandeerd voor alle gebruikers. Als u bepaalde gezonheidscondities hebt en deze producten gebruikt kan het zijn dat u voor uzelf een risico neemt.
Heeft enig van uw producten een effect op de medicijnen die ik inneem?
Het innemen van een combinative van supplementen of het gebruik van deze producten samen met medicijnen (onder voorschrift of OTC) kan onder bepaalde omstandiheden negatieve bijwerkingen produceren. Wees allert op de bijsluiters bij deze producten, of u ze nu alleen inneemt of in combinatie. Als u zwanger bent of een baby voedt, of bepaalde chronische condities hebt, zoals diabetes, hypertensive of een hartkwaal, raden wij u aan eerst te overleggen met uw huisarts of apotheker voordat u enig dieetsupplement gebruikt.
Ik moet binnenkort een operatie ondergaan, zou ik met het gebruik van de supplementen moeten stoppen?
Het is belangrijk uw arts volledig te informeren over de vitamins, mineralen, kruiden of elk ander supplement dat u inneemt, zeker voordat u operaties ondergaat. U zou gevraagd kunnen worden te stoppen met het innemen van deze producten, tenminste 2-3 weken voor de operatie, om potentieel gevaarlijke interactie tussen supplementen en de medicijnen te vooorkomen, zoals veranderingen in de hartfrequentie of de bloeddruk of toegenomen bloedingen, die een negatief effect kunnen hebben op het resultaat van de ingreep.
Kunnen vrouwen Power Pump gebruiken?
Ja, Vrouwen en mannen kunnen biede voordeel hebben bij het gebruik van Power Pump en vrouwen hebben gelukkig grootse resultaten met een lagere dosis (1 capsule). Of het een spin class of kickboxing of aerobics of weight training is, vrouwen kunnen hun performance naar het volgende niveau tillen.
Wordt Power Pump gezien op een test voor verdovende middelen?
Nee. Power Pump is een voedings-supplement, geen steroide, en het is wettelijk toegestaan bij alle vormen van bodybuilding competitie.
Als ik Power Pump inneem, voel ik me warm en ik bloos. Waarom is dat?
Dat gevoel is Power Pump aan het werk. Power Pump is een nitric oxide booster. Nitric oxide is een vasodilator, wat betekend dat het de bloedvaten ontspant en meer bloed naar uw spieren laat stromen. Verhoogde bloedcirculatie geeft mensen vaak een warm gevoel of laat ze blozen.

Algemene FAQs


Wat betekend het GMP zegel?
Standards Above and Beyond Our Competitors!

'Om GMP-gecertificeerd te worden, moet, een fabrikant strenge en permanente controles ondergaan door onafhankelijke organisaties van derden. GMP-certificaten zijn niet gratis - in feite, zijn ze erg duur om te implementeren. Dat is de reden waarom de meeste voedingssupplementen fabrikanten niet voldoen aan deze zeer hoge eisen. Uw gezondheid is te belangrijk om niet aan te dringen dat de voedingssupplementen die u gebruikt, de kwaliteit, zuiverheid, kracht en veiligheid hebben die nodig zijn om effectief en plezierig te werken. Pas op voor imitators! '~ GMP-certificiering website
Hoe oud moet ik zijn om uw producten te kunnen bestellen?

U moet minimaal 18 jaar oud zijn om producten van onze websites te kunnen bestellen. Als u jonger bent dan 18 jaar zullen wij niet aan u verkopen.

Deze supplementen hebben een bewezen veiligheid voor volwassenen, ouder dan 18 jaar, maar er zijn geen onderzoeken om hun veiligheid en effectiviteit te ondersteunen bij mensen onder de 18. Wacht alstublieft tot u minstens 18 bent voor u onze producten besteld. Wij zullen op u wachten.
Hoe kan ik zeker zijn dat mijn informative veilig en zeker is?
We maken gebruik van 256 bit hoogwaardige encryptie om uw gegevens te beschermen. Dit is hetzelfde niveau van encryptie die wordt gebruikt door overheden en het leger. De meerderheid van de websites die maken alleen gebruik van 128 bit encryptie.

U kunt bevestigen dat uw data veilig is door te kijken naar het slotje in uw webbrowser, of kijk voor HTTPS in het website-adres. De meeste sites geven alleen HTTP weer, de S staat eigenlijk voor "Secure". Geef GEEN persoonlijke informatie op websites die geen HTTPS in de adresbalk hebben.
Zijn uw referenties echt?
Ja. Alle gebruikers hebben ons toestemming gegeven om hun verhaal te delen. In feite zijn we altijd op zoek naar nieuwe getuigenissen. Als u een Power Health klant bent, en u wil graag uw verhaal met ons delen, stuur een email naar wecare@powerhealthdirect.com of open een nieuw ticket. Als we besluiten om uw getuigenis te gebruiken op een van onze websites, zullen we u opgewekt vergoeden - hetzij in contanten of product.
Hoe is uw retouren beleid?
U kunt elk ongebruikt en ongeopend artiken dat u bij ons gekocht hebt, op elk moment terugsturen, om welke redden dan ook, binnen dertig (30) dagen na.
Is er een betaling voor retouren?
Ja, we bengen 20% in rekening voor elk geretourdeerd artikel
Hoe en waar naar toe stuur ik retouren?
Als u een artikel hebt dat u wilt retourneren, moet u eerst een RNA nummer ontvangen van klantenservice. Wanneer klantenservice een RMA uitgeeft via e-mail, zullen ze u ook het adres geven dat u nodig hebt om het artikel naar toe te sturen. Gebruik a.u.b. het adres dat zij u geven, anders kan het zijn dat u niet gecrediteerd wordt voor uw retour.
Geeft u geld-terug-garantie?
Ja, u mag elk ongeopend artikel retourneren voor een volledige terugbetaling, minus de retourbetaling. Transportkosten worden niet vergoedt.
Kunt u nod steeds uw antwoord niet vinden?
We zijn altijd bereid om te helpen!
Geef een support ticket op via het formukier PowerHealthDirect.com
Email: wecare@powerhealthdirect.com
Telefoon (gratis) in de USA: 1-800-239-0800
Telefoon (gratis) buiten de USA: 001-800-239-0800 or 01-800-239-0800 (NL en B)
Post adres:
Power Health Direct
121 North Shirk Road
New Holland, PA 17557
USA


Open Een nieuwe ticket

Geef alstublief zo veel mogelijk details op zodat we u het beste kunnen helpen. Om een bestaande ticket bij te werken, gebruik alstublieft het formulier aan de rechterkant.Controleer de Ticket Status

We geven archieven en de geschiedenis uit van al onze ondersteuningsverzoeken, inclusief de antwoorden.